gyöngyékszer válassz anyaguk szerint féldrágakő vagy ásvány gyöngyékszer igazgyöngy gyöngyékszer kerámia bizsu webáruház porcelán bizsu webáruház muránói-üvegy gyöngyékszer kristály gyöngyékszer üveggyöngyékszer swarovszki kristály gyöngyékszer bizsu webáruház fa bizsu webáruház
gyöngyékszer bizsu webáruház gyöngyékszer bizsu webáruház házhozszállítás

 Általános szerződési feltételek


Mely az Ragyogó webáruházat üzemeltető Spiko-Regina kft által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatás feltételeiről szól. A weboldal látogatója, a regisztráló vevő a weboldal használatakor elismeri, hogy az Általános szerződési feltételekben meghatározott Általános adatokat ismeri, elolvasta, a Vásárlási és Szállítási feltételeket megértette és elfogadta, rendelését ezek ismeretében és ezek elfogadásával adta le.

I. Általános adatok:

 1. A Ragyogó ékszer vebáruház az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján működik.
 2. Szolgáltató: A Ragyogó  WebÁruházat üzemeltető Spiko-Regina Kft. (adószám 11583712 -2-41, e-mail spikoregina@gmail.com, telefon: +36 20 3550252,  székhely: 1053 Budapest reáltanoda út 19 1/10 képviselője: Csomós Angéla  ügyvezető)
 3. Vevő: aki a Szolgáltató honlapján regisztráltatja magát és elektronikus úton leadott megrendelésével árut vásárol.
 4. A Ragyogó ékszer WebÁruház - továbbiakban Áruház - a vevők adatainak kezelésekor az adatvédelmi törvénynek megfelelően jár el. A rendelés során kizárólag azokat az adatokat kéri el a vevőtől, melyekre a visszaigazoláshoz, szállításhoz, illetve a számla kiállításához feltétlen szükség van.
 5. Az Általános Szerződési Feltételek a Szolgáltató és a Vevő között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a magyar jogszabályok előírásai külön kikötés nélkül is irányadóak. Jogvita esetére a Szolgáltató és a Vevő kikötik a Pestkörnyéki Bíróság kizárólagos illetékességét.
 6. A Szolgáltató a jelen Szerződés feltételeit egyoldalúan módosíthatja, amely módosítások ezen szerződés új verziójának online közzétételével lépnek hatályba. Vevő minden leadott rendeléséhez az Általános Szerződési Feltételek elfogadása is kötelező.
 7. A szerződés területi hatálya az Európai Unio, azaz szállítási és számlázási címek az Európai Unio területén lehetnek.
 8. Az áruház online felületein található képanyag, leírás, tájékoztatás, az oldal grafikai és szerkezeti kialakítása a Szolgáltató kizárólagos tulajdonát képezi. Ezek Szolgáltató hozzájárulása nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményekkel jár.

II. Vásárlási feltételek

 1. Szolgáltató és Vevő közötti szerződés a vevő által elektronikus úton leadott megrendeléssel és annak Szolgáltató általi e-mailen történő visszaigazolásával jön létre. A regisztrációs lap téves vagy hibás kitöltése esetén a regisztráció érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért a Szolgáltató semmilyen formában nem vállal felelősséget. Téves regisztrációból eredő téves címre való kiszállítás díját vevő köteles szolgáltatónak megfizetni.
 2. Vevő a leadott megrendelést annak továbbításától számított 24 órán belül írásban (e-mail, fax) lemondhatja. Az írásbeli lemondásról szolgáltató írásbeli e-mail-visszaigazolást küld.
 3. Vevő a vásárlástól a termék kifizetése és átvétele utáni 3 munkanapon belül elállhat. Az elállás joga a szállítási állapotban, sérülésmentes állapotban lehetséges .  Ez esetben a szolgáltató a termékekre 100%-os visszafizetési garanciát biztosít. Ennek feltétele továbbá, hogy Vevő az árut annak eredeti csomagolásában, okirataival együtt visszajuttatja Szolgáltatónak és a visszajuttatással kapcsolatos költségeket, valamint a termékben bekövetkezett esetleges (pld. rendeltetésellenes használatból eredő) kárt megtéríti. Szolgáltató a vevő által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatásától számított 14 napon belül köteles visszafizetni. Ha a vevő egyedi megrendelése (kifejezett kérésére, illetve utasításai) alapján előállított termékkel kapcsolatosan vevő elállási jogát nem gyakorolhatja.
 4. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a regisztráció adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, (és a vevő nem kapott rendelés visszaigazolást ezen okból) az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse

III. Szállítási feltételek:

1. Szállítási határidő:

A termékek mellett feltüntetett szállítási határidő max. 10 munkanap termékenként változó függ attól, hogy egyedi megrendelés készítésre, vagy kész termék vásárlása, amely azonnal szállítandó vagy külföldi szállítás ez utóbbi esetben a megérkezésről az áruház e-mail értesítést küld. Előre utalás esetében a szállítási határidő a beérkezett utalást megelőzően történik.

2. Árujellemzők:

A forgalmazott termékek jellemzői (ár, termékleírás, méretadatok, kivitelek, határidők) változhatnak, mely változásokat a szolgáltatónak jogában áll átvezetni. A változások az online megjelenés időpontjától kezdődően érvényesek. Vevő erről tudomással bír, ezért vevő minden leadott rendelése a rendelés időpontjában érvényes termékjellemzők elfogadását is feltételezi. A termékek 30%-ának csak alapkivitele van, 70%-a többféle színben is rendelhető. Minden termék, melynek nemcsak alapkivitele van, egyedinek számít.

3. Csomagolás:

 Az áru csomagolása függ az áru mennyiségétől, amely lehet , sérülés biztos  boríték, ill karton doboz .

4. Árak:

A megadott árak Áfa-s fogyasztói árak, kiszállítási költség nélkül, vagy a Szolgáltató budapesti telephelyén átvehető.

5. Minimális rendelési érték:

Minimális rendelési érték nincs de érdemes figyelembe venni az ingyenes szállításra vonatkozó feltételeket, amely minden 25.000.- Ft rendelési és  vásárlási érték felett ingyenes.

6. Rendelés:

A rendelés leadásának feltétele a vevő neve (számlázási cím) megadása, a szállítási cím megadása, a szállítási mód megjelölése, a kívánt fizetési mód meghatározása.

7. Rendelésvisszaigazolás:

A rendelés leadását követően Szolgáltató e-mailen megerősítést küld Vevőnek a rendelés adatainak feltüntetésével.

8. Számlázás:

A rendelés visszaigazolása után a vevő a fizetési módnak megfelelően utánvéttel vagy előre utalással vagy szemmélyes átvétellel rendezi a számlát, minden esetben a szállító áfás számlát állít ki, mely tartalmazza az árú értékét és a szállítási költséget, kivétel a személyes átvétel esetében.

9. Fizetés:

A fizetés a felkínált lehetőségek kiválasztása szerint történhet személyesen, Szolgáltató által megadott módon előre utalással a megadott számlaszámra vagy utánvéttel.

10. Áruátvétel/kiszállítás:

Az áru átvehető a Szolgáltató raktárában vagy csomagküldő szolgáltatón keresztül.

12. Garancia

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglaltak az irányadók.

13. Egyebek

A Ragyogó ékszer Webáruház honlapján való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

14. Tárhelyszolgáltató

Neve: DBI Szoftver Kft.
Székhelye: 4031 Debrecen Derék u. 53.
Adószáma: 11742678-2-09

Budapest , 2014-12-04.

Spiko-Regina kft

 

Letölthető elállás minta

Letölthető felmondás forma

 

Csatlakozz
Facebook oldalunkhoz!
© 2024 Ragyogó Webshop